FN-sambandets nettsider har rundt 4,5 millioner besøk årlig, og er særlig hyppig brukt i skolen, og blant barn og unge. Nå lanserer vi sidene i ny drakt for å gjøre innholdet vårt enda bedre tilgjengelig for alle som besøker oss. 

Anniken Huitfeldt
I januar 2023 var daværende utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) med på et av FN-sambandets rollespill i Tromsø. Elevene hadde lest seg opp på konflikten i Mali og brukt landprofilene på fn.no i forberedelsene sine til rollespillet. Foto: FN-sambandet

Med nytt design og ny plattform, er målet at innholdet vårt skal bli mer tilgjengelig og brukervennlig. Sidene er utviklet slik at det skal være lettere for deg å navigere deg frem på alle flater. Vi ønsker å løfte frem viktig og aktuelt innhold om FN, men også om oss og hva vi jobber om. Vi håper du liker det du ser!

Etterarbeid

Det gjenstår en del arbeid også etter lansering. Noe innhold (blant annet FN-kalenderen) mangler, men dette vil komme på plass i løpet av kort tid. Vi tar også forbehold om tekniske feil og mangler. 

Hvis du er på jakt etter noe du ikke finner eller har andre spørsmål, ta gjerne kontakt med fn-sambandet@fn.no

Fremover vil vi jobbe kontinuerlig med å holde nettsiden oppdatert med nytt innhold og aktuelle artikler. Velkommen inn!

Les mer

Avdelinger og ansatte

Bestill besøk fra FN-sambandet