Ønsker du å styrke kunnskapen din om FN og internasjonale spørsmål, som bærekraftsmålene? FN-sambandet formidler kunnskap som skaper engasjement for globale, fredelige, rettferdige og bærekraftige løsninger. Vi tilbyr nå spennende foredrag og kurs til organisasjoner, næringsliv og kommuner som ønsker å utvide sin forståelse av internasjonale saker.

Prisliste

Type oppdragPrisOppdraget kan spesielt tilpasses dere
Foredrag
  • Bærekraftsmålene 
  • ILO og arbeidslivsrettigheter
  • Foredrag om konflikter i verden (vi tar bare foredrag om kriser vi har god kunnskap om)
  • FN, fred og sikkerhet
5000,-8000,-
Digitalt foredrag3500,-6500,-
Foredrag som holdes hos FN-sambandet, om det er mulig i din landsdel3500,-6 500,-
FN-rollespill om Sikkerhetsrådet og krisene de behandler i dag.

God læring om internasjonale saker, god samarbeidskompetanse og det er gøy.
8000,-
Debattledelse, moderatoroppdrag og workshoper på relevant tematikk8000,-

Organisasjoner som er medlem i FN-sambandet, betaler halv pris.

Prisene vi oppgir er basert på vår erfaring, men vi forstår at ikke alle har tilstrekkelige ressurser til å betale disse prisene. Vi oppfordrer derfor alle interesserte til å ta kontakt uansett, slik at vi kan diskutere og skreddersy en pris som passer for begge parter.

I tillegg er det viktig å merke at vi vanligvis dekker reisekostnadene, som er inkludert i prisen for foredraget. Dette gjør det enklere for deg å tilrettelegge et engasjerende og informasjonsrikt arrangement uten bekymringer.

Besøk vårt nettsted for å få en nærmere titt på undervisningsoppleggene vi tilbyr til elever og/eller lærere. Vi garanterer en lærerik og engasjerende opplevelse som vil utvide perspektivet og skape inspirasjon til handling.

Ta steget og kontakt oss i dag for å bestille et foredrag eller diskutere hvordan vi kan tilpasse våre tjenester til dine behov. Sammen kan vi forme en bedre og mer bærekraftig fremtid!

Merk: Tilbudet vårt vil variere fra kontor til kontor. Priser og innhold i tilbudene justeres jevnlig.

Bestill besøk av FN-sambandet

FN-sambandet har kontorer i hele landet. Ta kontakt med ditt lokale kontor for å avtale tidspunkt og aktivitet og presiser at forespørsel ikke handler om undervisningstilbud til elever og/eller lærere:

Ønsker du å bestille foredrag til en skole? Ta en titt her!