Om bare 10 år skal verden ha nådd FNs bærekraftsmål. Kampanjen «Handlingens tiår» skal mobilisere myndigheter, sivilsamfunn, næringsliv og befolkningen for øvrig. Det handler om at vi alle i årene frem mot 2030 skal iverksette de tiltakene som trengs for at vi skal nå bærekraftsmålene.

«Handlingens tiår»-kampanjen skal følges opp med et nytt årlig arrangement om bærekraftsmålene under høynivåuka for FNs generalforsamling i New York i september.

— Vi har bare ti år igjen til å nå FNs bærekraftsmål. Nå haster det mer enn noensinne. I handlingens tiår må regjeringer, næringsliv, sivilsamfunn og mennesker over hele verden stå sammen for å nå bærekraftsålene i fellesskap, sier Anne Cathrine da Silva, generalsekretær i FN-sambandet.

Bli med i kampanjen!

FN-sambandet støtter kampanjen «Handlingens tiår», og ønsker at så mange som mulig deltar aktivt. Bare ved å jobbe sammen kan vi nå de ambisiøse bærekraftsmålene innen 2030. For å få mer oppmerksomhet rundt kampanjen, del gjerne saken på sosiale medier, med emneknaggen #handlingenstiår.

Logoen til Decade of action 2020